Det lille hotel på strandvejen

Om Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotels historie går tilbage til 1660 og startede som beskedent badehotel i det dengang landlige fiskeleje Skovshoved. Siden har hotellet gennemgået en række ændringer og renoveringer,  der i dag giver dig det hippe og nostalgiske på en gang. I det lille badehotel findes 22 hyggelige værelser, en smuk restaurant og tre skønne møde- og selskabslokaler.

Hotel præget af det familiære, nærværende og personlige

Familiedrevet hotel

Hotellet drives af familien Nadelmann, der viderebringer den atmosfære, som bygningen og hotellet er kendt for, og som vores gæster elsker og vender tilbage til. Og man er ikke i tvivl om, at det netop er det familiære, nærværende og personlige, der præger hotellet og det engagerede hotelteam.

Mød os i Bogen om Badehoteller

Det urbane badehotel

Vi er med i Irene Nørgaards bog; Bogen om Badehoteller.

Uddrag fra bogen:
”Big enough to serve you – small enough to know you” Så enkelt kan det både lyde og være. Når man træder ind gennem det smukke indgangsparti på Skovshoved Hotel, mærker man med det samme, at her er et hotel, der sætter pris på kvalitet og design. For selv om bygningen er flere hundrede år gammel, så er den velholdt fra øverst til nederst. Indretningen er holdt i lyse farver og gode materialer, blandt andet i loungen, hvor der både er et blødt sofaområde og en mere café-præget afdeling.”

Bliv inspireret

Skovshoved Hotel ligger kun få km fra Københavns centrum, bus til og fra København holder lige udenfor døren. Gæster i bil tilbydes fri parkering også til el-biler.

Og med hav, strand og skov helt tæt på indbyder området til skønne aktiviteter.
Et engageret team står altid klar til at byde velkommen

Vi glæder os til at byde jer velkommen
Team Skovshoved Hotel

Presse

 

12. april 2023: Efter fire års bearnaise-tomgang sætter Skovshoved Hotel i gear

30. marts 2023:  Bornholms Tidende: Gudhjemdreng bliver medejer af restaurant

 

Ønsker du at besøge os eller skrive om os, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Far away, but close to it all

“The boutique hotel must be doing something right – it first welcomed guests inside as Skovshoved’s Inn in 1660 and has been highlighted by Condé Nast Traveler for its charm, convenience and service.”
Artikel, SCAN Magazine, august 2019
Læs hele artiklen her »

Atmosfære og nærvær i naturskønne omgivelser

“Læg byens travlhed bag jer, og afhold jeres møde eller konference i skønne rammer med udsigt til Øresund. Med sin unikke beliggenhed i den gamle fiskerlandsby, Skovshoved, er Skovshoved Hotel et perfekt sted, når I søger en beliggenhed nær København, men samtidig ønsker fornemmelsen af at være langt væk fra jeres vante rammer.”
Artikel, Hotel & Konference Februar 2019 #64
Læs hele artiklen her »

Kunstnere sørger for Room Service på Skovshoved Hotel

“Fire unge kunstnere skaber værker til Skovshoved Hotels 22 værelser
Skovshoved Hotel har i samarbejde med kurator og kunsthistoriker Natalia Gutman sat gang i kunstprojektetet Room Service, hvor fire unge danske kunstnere har fået til opgave at skabe kunst til hotellets 22 værelser.”
Artikel, Villabyerne, 14 maj 2019
Læs hele artiklen her »

Små skridt tæller også…

“Skovshoved Hotel samarbejder med Gentofte Kommune om at nedbringe energiforbruget og indføre nye grønne initiativer.”
Artikel, Villabyerne, Gentofte lige nu, februar 2020
Læs hele artiklen her »