Det lille hotel på strandvejen

Om Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotels historie går tilbage til 1660 og startede som beskedent badehotel i det dengang landlige fiskeleje Skovshoved. Siden har hotellet gennemgået en række ændringer og renoveringer,  der i dag giver dig det hippe og nostalgiske på en gang. I det lille badehotel findes 22 hyggelige værelser, en smuk restaurant og tre skønne møde- og selskabslokaler.

Hotel præget af det familiære, nærværende og personlige

Familiedrevet hotel

Hotellet drives af familien Nadelmann, der viderebringer den atmosfære, som bygningen og hotellet er kendt for, og som vores gæster elsker og vender tilbage til. Og man er ikke i tvivl om, at det netop er det familiære, nærværende og personlige, der præger hotellet og det engagerede hotelteam.

Mød os i Bogen om Badehoteller

Det urbane badehotel

Vi er med i Irene Nørgaards bog; Bogen om Badehoteller.

Uddrag fra bogen:
”Big enough to serve you – small enough to know you” Så enkelt kan det både lyde og være. Når man træder ind gennem det smukke indgangsparti på Skovshoved Hotel, mærker man med det samme, at her er et hotel, der sætter pris på kvalitet og design. For selv om bygningen er flere hundrede år gammel, så er den velholdt fra øverst til nederst. Indretningen er holdt i lyse farver og gode materialer, blandt andet i loungen, hvor der både er et blødt sofaområde og en mere café-præget afdeling.”

Bliv inspireret

Skovshoved Hotel ligger kun få km fra Københavns centrum, bus til og fra København holder lige udenfor døren. Gæster i bil tilbydes fri parkering også til el-biler.

Og med hav, strand og skov helt tæt på indbyder området til skønne aktiviteter.
Et engageret team står altid klar til at byde velkommen

Vi glæder os til at byde jer velkommen
Team Skovshoved Hotel

Presse

 

12. april 2023: Efter fire års bearnaise-tomgang sætter Skovshoved Hotel i gear

30. marts 2023:  Bornholms Tidende: Gudhjemdreng bliver medejer af restaurant

 

Ønsker du at besøge os eller skrive om os, så er du altid velkommen til at kontakte os.