Møder & konferencer i unikke omgivelser

Utraditionelle mødelokaler – meget mere end blot et lokale

Vores unikke og utraditionelle mødelokaler er meget mere end blot et lokale. Charmerende og hyggeligt indrettede med moderne AV-udstyr og udgang til gårdhave, terrasse eller udsigt over Øresund. Vi har de rigtige rammer for et vellykket møde, og vi ved, hvad der skal til for, at vores mødegæster får en optimal og udbytterig dag.
Området omkring hotellet byder på mange muligheder, fx en walk-and-talk langs vandet, en sejltur, hestevogn eller mountainbike i Dyrehaven. Vi har samarbejde med flere dygtige partnere, der kan hjælpe med planlægning og udførelse af mange forskellige aktiviteter, lige fra teambuilding til foredrag.

Dagen igennem sørger vi for forplejning, der har fokus på at tilføre mødedeltagerne energi til hele dagen. Både de lækre pausesnack, der serveres i mødelokalet og den skønne frokost, der nydes i restaurantens smukke lokaler.

Skovshoved Hotel ligger blot 7 kilometer nord for København. Er du i bil, tilbyder vi gratis parkering og to ladestationer til el-biler. Bus 23 går fra Københavns centrum lige til døren.

Mødelokaler med plads til 2-120 personer

Unikke og utraditionelle lokaler til både de små og store møder

Vores hyggelige lokaler kan huse alt lige fra små uformelle kaffemøder, fortrolige møder til de store konferencer. For os er alle møder lige vigtige.

Mødepakker

Fleksible mødepakker tilpasset jeres behov

Vi tilbyder mødepakker tilpasset jeres behov. Om det er de korte formiddagsmøder eller møder, der strækker sig over flere dage, så er en ting sikkert: Vores mødepakker er fyldt op med lækker forplejning, der giver energi til mødedeltagerne og som serveres, når det passer i jeres program.

Teambuilding

På udkig efter gode aktiviteter til jeres møde?

Vi har både erfaring og ideer til teambuidling aktiviteter, både inden- og udendørs. Vi samarbejder med en række dygtige partnere, der kan være med til at give mødedeltagerne et boost, inspiration eller en sjov oplevelse.

Lyt til vores gæster

Samarbejdspartnere