Giv et gavekort der skaber glæde

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam?

Skovshoved Hotel tilbyder gavekort på et givet beløb eller til et dejligt ophold med overnatning, middag og stor morgenbuffet.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling både på hotellet samt i restauranten A Hereford Beefstouw. Gavekort kan dog ikke benyttes til betaling af forudbetalte ophold.
Vores gavekort er gyldigt i tre år efter udstedelse og kan ikke ombyttes til kontanter.

Det tager få minutter at bestille et gavekort i flot design. Så snart betalingen er gennemført, vil du modtage gavekortet på e-mail, hvor du kan printe eller videresende gavekort til modtageren.

Ønsker du at få gavekortet i flot mappe med et hotel magasin kan det købes og hentes i receptionen.

KØB GAVEKORT OG FÅ 20% 
Tilbuddet gælder til 30. april 2020, men gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdatoen. Et gavekort til dejlige Skovshoved Hotel kan bruges til både overnatning, morgenmad og ophold med middag*.
*) Gavekortet kan ikke indløses alene i husets restaurant.

Small Danish Hotels gavekort

Skovshoved Hotel er partner med Small Danish Hotels og sælger og indløser Small Danish Hotels gavebeviser og gavekort.

Indløses gavebevis på Skovshoved Hotel er et tillæg, som fremgår nedenfor
Gavekortet giver mulighed for oplevelser for enhver smag – der er mere end 100 kroer, hoteller, slotte og herregårde at vælge imellem.

Et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes på alle typer af ophold – fra wellness og gourmet til golf og aktiv ferie, fra kromad og landidyl til kultur og storbyliv. Gavekort kan også anvendes til restaurantbesøg eller et besøg hos en af vores europæiske partnere i Pleasant Hotels Europe.