Giv et gavekort der skaber glæde

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam?

Skovshoved Hotel tilbyder gavekort på et givet beløb eller til et dejligt ophold med overnatning, middag og økolgisk morgenbuffet.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling. Gavekort kan dog ikke benyttes til betaling af forudbetalte ophold.

Vores gavekort er gyldigt i 24 måneder efter udstedelse og kan ikke ombyttes til kontanter.

Det tager få minutter at bestille et gavekort i flot design. Så snart betalingen er gennemført, vil du modtage gavekortet på e-mail, hvor du kan printe eller videresende gavekort til modtageren.

Ønsker du at få gavekortet i flot mappe med et hotel magasin, kan det købes og hentes i receptionen.

Small Danish Hotels gavekort

Skovshoved Hotel er partner med Small Danish Hotels og sælger og indløser en række af Small Danish Hotels gavebeviser og gavekort.

Indløses gavebevis på Skovshoved Hotel er et tillæg, som fremgår nedenfor
Gavekortet giver mulighed for oplevelser for enhver smag – på en lang række kroer, hoteller, slotte og herregårde i hele Danmark.

Et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes på alle typer af ophold – fra wellness og gourmet til golf og aktiv ferie, fra kromad og landidyl til kultur og storbyliv. Gavekort kan også anvendes til restaurantbesøg* eller et besøg hos en af vores europæiske partnere i Pleasant Hotels Europe.

*Gavekort fra Small Danish Hotels kan ikke benyttes alene på restaurantbesøg i husets restaurant på Skovshoved Hotel, skal være i kombination med et ophold på hotellet.