Sponsorater

På Skovshoved Hotel vil vi gerne støtte vigtige formål og den gode sag. Derfor har vi både langvarige sponsorater samt årlige sponsorater. Derudover giver vi løbende donationer til bl.a. Mødrehjælpen og Kræftens Bekæmpelse.

Skovshoved Hotel er i 2022 sponsor for:

 • Skovshoved Idrætsforening – Tennis (SIF)
  Skovshoved Hotel har i mange år – og også i 2022 – sponsoreret det lokale idrætsliv i Skovshoved.

 • TEAM RYNKEBY GALIBIER
  Skovshoved Hotel sponsorerer velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom, herunder Børnecancerfonden. Team Rynkeby Galibiers er ét af de i alt 65 cykelhold, der i år cyklede til Paris fra den 9. til den 16. juli 2022. Stærkt kørt!

Skovshoved Hotel støtter desuden:

 • Mødrehjælpens Julehjælp
  I 2022 støtter Skovshoved Hotel Mødrehjælpens Julehjælp, så flere børn kan få en god juleaften med god mad og gaver. Der er doneret pengebeløb samt 3 ophold via charity platformen Odendo.
 • LittleBigHelp
  Igen i 2022 har Skovshoved Hotel valgt at donere et gavekort til LittleBigHelp’s auktion i forbindelse med deres Velgørenhedsgalla og støtter dermed LittleBigHelp’s projekter i Kolkata, Indien, der skal styrke udsatte børn og familier til at skabe en bedre fremtid.

Vores samarbejdspartnere

Skovshoved Hotel samarbejder mere flere virksomheder. Nedenfor kan du se et udvalg af vores samarbejdspartnere.

 • Odendo: Vi samarbejder med auktionsplatformen Odendo, hvor vi løbende donerer ophold, der støtter børn i vanskelige situationer. Vores donerede ophold støtter Mødrehjælpen og KidsAid.
 • Gate 21 – Partnerskab for grøn omstilling: Et tværkommunalt samarbejde med fokus på grønne tiltag. Du kan læse mere om samarbejdet i denne artikel.
 • Danmarks Tekniske Universitet – DTU: Skovshoved Hotel samarbejder med DTU, hvor studerende kan lave tværfaglige opgaver med Skovshoved Hotel som case ift. givne problemstillinger.

Tag fat i os

Ønsker I at høre mere om vores sponsorater, eller har I forslag til et spændende samarbejde, hører vi meget gerne fra jer.

Kontakt os direkte på telefon: +45 39 64 00 28