Møder med teambuilding eller sociale aktiviteter

Er du på udkig efter gode aktiviteter til jeres møde?

Hotellets unikke beliggenhed og omgivelser er oplagt til mange forskellige teambuilding aktiviteter. Vi har flere dygtige samarbejdspartnere fra lokale firmaer, der ved, hvad der skal til lige fra udendørs aktiviteter, teambuilding, en social event eller blot en god oplevelse i forbindelse med jeres møde.

Cykeltur med picnickurv, sejlevent fra Skovshoved Havn, et hop fra badebroen i Øresund, foredrag eller strategisk kortspil er blot nogle af de mange aktiviteter, vores mødegæster elsker at gøre brug af.

Læs mere nedenfor, eller kontakt os for at høre mere.

Hyggelige og traditionelle aktiviteter

Spis frokost i det fri

Skift frokosten ud med en picnickurv

Frokosten kan nydes som picnic i fx Dyrehaven eller Charlottenlund Skov. De skønne picnickurve pakkes med alle de lækkerier, der hører en skovtur til.

Tur med hestevogn

Afslappet og hyggelig tur for hele teamet

En afslappet og hyggelig oplevelse for teamet kan være en tur i hestevogn i Dyrehaven. De smukke hestevogne har plads til op til 10 personer. Afhentning på hotellet. Turen kan jo suppleres med en picnickurv eller varme drikke i den kolde tid.

Cykeltur

Snup en cykeltur langs vandet eller en tur i skoven

Vi har traditionelle cykler til udlejning, så I kan tage en hyggelig cykeltur langs Strandvejen eller i skoven. En cykeltur kan også kombineres med vores picnickurve, så I kan tage en frokost i det grønne samtidig.

Vi samarbejder desuden med Café Parforce, som arrangerer guidede cykelture til Dyrehaven, hvor I kommer omkring alle “havens” perler. På turen fortæller guiden om Dyrehavens historie, og hvis I ønsker, kan der arrangeres privat rundvisning på Eremitageslottet og et besøg på Raadvads Bronzestøberi. Gennem Café Parforce er det også muligt at leje el cykler og sportscykler, fx mountainbikes, gravelbikes eller racercykler.

Spil og leg i skoven

Rundbold, tovtrækning og alle de andre lege fra skolegården

Vi har pakket vores trækvogn med alle de lege, I kan huske fra skolegården. Så kan teamet udfordre hinanden i fx rundbold, petanque eller tovtrækning. Ta’ trækvognen med i skoven – måske sammen med en picnickurv eller en kold øl.

Walk-and-talk

Alle elsker en gå-tur langs vandet

Man bliver aldrig træt af en gåtur. Området med fx Skovshoved Havn, de gamle fiskerhuse, Strandvejen, Charlottenlund Fort og Charlottenlund Skov opfordrer til gåture, både de korte og de måske lidt længere.

En gåtur kan også laves som et GPS-løb (læs mere under ‘Til lands og til vands)

De hyggelige brætspil

Slå chefen skakmat eller din kollega hjem i ludo

Brætspil hitter – og er rigtig hyggelige. Vi har et stort udvalg i brætspil, som I kan bruge i en pause. Eller i pejsestuen efter middagen, hvis I har møder med middag og/eller overnatning.

Til lands og til vands

Giv mødet et energiboost

Tilpassede og skræddersyede sportslige aktiviteter

Vi samarbejder bl.a. med Running26, der leverer tilpassede og skræddersyede teambuilding aktiviteter, der ikke nødvendigvis kræver, at man hopper i træningstøjet. Det kan være alt fra en effektiv gå-, løbe- eller cykeltur eller styrketræning under vejledning af en instruktør.

 

Med havnen som nabo

Sejladsaktiviteter som en del af besøget eller som en mødeaktivitet

Vi samarbejder med KDY Event Sailing, der holder til i Skovshoved Havn overfor hotellet. KDY Event Sailing tilbyder sejladsaktiviteter, der kan indgå som en del af besøget eller som en mødeaktivitet.

Uanset om det er en del af et længerevarende forløb, eller blot et afbræk i mødeprogrammet, er der mulighed for at komme ud at sejle med sejl. Det kan være en hyggelig tur langs kysten eller en intensiv kapsejlads.

Som noget helt unikt kan KDY Event Sailing også tilbyde mindre grupper VIP-Sejlads med de klassiske og smukke 12 meter både – en oplevelse for livet!

 

Indendørs teamaktiviteter

Ta´en kunsthalvleg

Spændende foredrag på hotellet

Kurator Natalia Gutman tilbyder spændende foredrag fra og om kunstens verden. Hør fx foredraget ’Magt, penge og tendenser i kunsten lige nu’, hvem, der er de mest indflydelsesrige aktører i kunstverdenen, hvem og hvorfor købes der kunst for millioner og hvad, der karakteriserer kunsten i dag?
Eller foredraget ’Når kunst og erhvervsliv mødes’  der bla. handler om det verdenskendte Saatchi Gallery, om at investere i kunst, og hvad der sker, når kunst og erhvervsliv mødes. Natalia Gutman tilbyder også guidet tur på Statens Museum for Kunst eller Ordrupgaard Kunstmuseum.

At se hinanden

En kreativ eftermiddag med kunstner Annette Wier

Får I som kolleger set hinanden? Kunstner Annette Wier har lavet et eftermiddagsarrangement med fokus på det at se hinanden. Det er et igangsættende og kreativt arrangement, der egner sig godt til både en leder- eller medarbejdersamling. Fx hvis en gruppe skal rystes sammen eller står overfor en forandringsindsats. Eller gruppen bare har brug for at se tingene med nye øjne.

Annette Wier skaber en kreativ eftermiddag, hvor I bl.a. kan få følgende udbytte:

  • At se sine kollegaer med nye og andre øjne
  • At ryste ledere og/eller medarbejdere sammen
  • At øve sig i at være åben og ikke dømmende overfor en anden person
  • At være i en kreativ situation og at have tillid til ens “øjne.”
  • At skabe en dialog om væsentligheden af at se og forstå hinanden
  • At se uden at dømme dvs. møde hinanden uden fordomme
  • Opleve hvordan tanken påvirker os og hvordan vi ser hinanden.

Annette Wier er kunstner med en lang række projekter, udsmykninger og værker bag sig. Læs mere om Annette på www.wier.dk

Teamstyrkende dialogspil

Skal teamet igennem en forandringsproces, transformation eller bare styrkes?

Vi samarbejder med konsulenthuset, Workz, der har specialiseret sig i team- og ledelsesudvikling med udgangspunkt i en lege- og spilbaseret tilgang. Brug fx. et par timer på kortspillet ‘Key Issues’, der afdækker teamets udfordringer og potentiale.