MØDER MED

TEAMBUILDING

Er du på udkig efter en god teambuilding aktivitet?

Vi samarbejder med nogle af de allerbedste, når vi planlægger og udvikler teambuilding-events i hotellets fine omgivelser.
Vores samarbejdspartnere  er alle lokale firmaer, der ved, hvad der skal til lige fra udendørs aktiviteter, teambuilding, en social event eller
blot en god oplevelse i forbindelse med jeres møde.

Skovshoved Hotel har en unik beliggenhed blot 100 m fra Skovshoved Havn, badebro til et hop i Øresund og kun 2 km fra Dyrehaven.
Omgivelser der indbyder til en række aktiviteter.

Picnic i dyrehaven

I godt vejr kan Skovshoved Hotel tilbyde et heldagsmøde med frokost i Dyrehaven. I cykler til Dyrehaven på hotellets cykler (vi har 10 stk.). Her mødes vi ved den røde låge og får udleveret luksus-picnickurve og tæpper. Kurvene indeholder frokost, drikkevarer efter aftale, kaffe/the samt kage. Turen kan også arrangeres i hestevogn eller bil.

En Kunstpause

I samarbejde med kurator og kunsthistoriker Natalia Gutman vi igangsat kunstprojektet; Room Service. Her har fire unge, dygtige, danske kunstnere fået til opgave at vise deres kunst på hotellets 22 værelser.

I forlængelse af dette, har vi kan vi også tilbyde foredrag, ved Natalia Gutman om:

Magt, penge og tendenser i kunsten lige nu
Hvem er de mest indflydelsesrige aktører i kunstverdenen?
Hvem og hvorfor købes der kunst for millioner?
Vi kender Monet, Picasso og Warhol, men hvad karakteriserer kunsten i dag?

Når kunst og erhvervsliv mødes
Hvad var det Charles Saatchi gjorde 30 år siden?
Hvorfor er samarbejdet mellem kunst og erhvervsliv interessant, og hvordan ser det ud i dag?

Får I som kolleger set hinanden?

I samarbejde med kunstner Annette Wier, tilbyder vi kreative indslag, hvor man får mulighed for at portrættere hinanden i et åbent og tillidsfuldt miljø, under kyndig vejledning af Annette.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder og få et tilbud der passer ind i jeres mødeprogram.

Giv mødet et energiboost

Vi samarbejder med Running26, der leverer tilpasset og skræddersyede sports events, der ikke nødvendigvis kræver, at man hopper i træningstøjet. Det kan være alt fra en effektiv gå-, løbe-, cykel-, eller styrketræning under kyndig vejledning af en eller flere instruktører.

Foto-orientering
Et orienteringsløb (Cykel, gang, løb) hvor deltagerne forfor at finde poster, skal bevæge sig rundt på foto-opgaver.

GPS- RACE LOQUIZ
Her gælder det om at arbejde sammen og tænke hurtigt med gå-tur, spørgsmål og opgaver undervejs tilpasset det enkelte arrangement fx konferencens budskaber og indhold.

Mountain-bike
Tag en tur i Dyrehaven på Mountainbike eller cykelcross med instruktør, der underviser i køreteknik, tips & tricks – for alle niveauer.

Adventure-race
For grupper, der søger at teste sammenhold, samarbejde og styrke. Et udfordrende race, som kræver lidt mentale og fysiske kompetencer fra deltagernes side.

Orienteringsløb
En fælles gå-, løbe-, cykeltur bliver markant anderledes, når afvikles som orienteringsløb. Her kommer forskellige kompetencer i spil, og en gruppe skal arbejde sammen og udnytte disse for at få et god resultat.

KONTAKT OS

Med havnen som nabo

KDY Event Sailing, der holder til i Skovshoved Havn, tilbyder sejladsaktiviteter, der kan indgå som en del af besøget eller som en mødeaktivitet.

Uanset om det er en del af et længerevarende forløb, eller blot et afbræk i en intensivt mødeprogram, er der mulighed for at komme ud og sejle med sejl. Det kan være en hyggelig tur langs Øresunds kyst med en lækker madkurv fra hotellets køkken – eller en intensiv kapsejlads op til 14 både og et deltagerantal fra 2 til 102 personer.

Som noget helt unikt kan KDY Event Saling også tilbyde mindre grupper VIP-Sejlads med de klassiske og smukke 12 meter både – en oplevelse for livet!

KDY Teambuilding

Tur med hestevogn

En afslappet og hyggelig oplevelse for teamet kan være en tur i hestevogn i Dyrehaven. Afhentning på hotellet og med plads op til 10 personer. Og turen kan jo supperes med picnickurv eller varme drikke i den kolde tid.

Hestevogn
KONTAKT FOR TILBUD