MØDER MED

TEAMBUILDING

Er du på udkig efter gode aktiviteter til jeres møde?

Vi samarbejder med nogle af de allerbedste, når vi planlægger og udvikler teambuilding-events i hotellets fine omgivelser.
Vores samarbejdspartnere  er alle lokale firmaer, der ved, hvad der skal til lige fra udendørs aktiviteter, teambuilding, en social event eller
blot en god oplevelse i forbindelse med jeres møde.

Skovshoved Hotel har en unik beliggenhed blot 100 m fra Skovshoved Havn, badebro til et hop i Øresund og kun 2 km fra Dyrehaven.
Omgivelser der indbyder til en række aktiviteter.

Et møde kan få en kreativ og inspirerende dimension, når det suppleres med en ’kunsthalvleg’. Vores to samarbejdspartnere fra kunstens verden kan bidrage til, at jeres mødedeltagere får en helt anderledes oplevelse, der kan være inspirerende eller dialogskabende. Ta’ en kunsthalvleg, hvor I kan nyde et spændende foredrag – eller prøv et igangsættende kreativt indslag, hvor I som kolleger undersøger, hvad det betyder at se hinanden.

Ta´en kunsthalvleg

Kurator Natalia Gutman tilbyder to spændende foredrag på hotellet: ’Magt, penge og tendenser i kunsten lige nu’, hvor Natalia bla vil komme ind på hvem der er de mest indflydelsesrige aktører i kunstverdenen, hvem og hvorfor købes der kunst for millioner og hvad, der karakteriserer kunsten i dag?
Det andet foredrag ’Når kunst og erhvervsliv mødes’ kan man høre om det verdenskendte Saatchi Gallery, om at investere i kunst, og hvad sker der, når kunst og erhvervsliv mødes.  (Natalia Gutman tilbyder også guidet tur på Statens Museum for Kunst. )

At se hinanden – en kreativ eftermiddag med kunstner Annette Wier

Får I som kolleger set hinanden?

Kunstner Annette Wier har lavet et eftermiddagsarrangement med fokus på det at se hinanden. Det er et igangsættende og kreativt arrangement, der egner sig godt til en leder- eller medarbejdersamling. Fx hvis en gruppe skal rystes sammen eller gruppen står overfor en forandringsindsats, eller gruppen bare har brug for at se tingene med nye øjne. Annette Wier skaber en kreativ eftermiddag, hvor I bla kan få følgende udbytte:
• At se sine kollegaer med nye og andre øjne
• At ryste ledere og/eller medarbejdere sammen
• At øve sig i at være åben og ikke dømmende overfor en anden person
• At være i en kreativ situation og at have tillid til ens “øjne.”
• At skabe en dialog om væsentligheden af at se og forstå hinanden
• At se uden at dømme dvs. møde hinanden uden fordomme
• Opleve hvordan tanken påvirker os og hvordan vi ser hinanden.
Annette Wier er kunstner med en lang række projekter, udsmykninger og værker bag sig. Du kan læse mere om Annette på www.wier.dk

Giv mødet et energiboost

Vi samarbejder med Running26, der leverer tilpasset og skræddersyede sports events, der ikke nødvendigvis kræver, at man hopper i træningstøjet. Det kan være alt fra en effektiv gå-, løbe-, cykel-, eller styrketræning under kyndig vejledning af en eller flere instruktører.

Foto-orientering
Et orienteringsløb (Cykel, gang, løb) hvor deltagerne forfor at finde poster, skal bevæge sig rundt på foto-opgaver.

GPS- RACE LOQUIZ
Her gælder det om at arbejde sammen og tænke hurtigt med gå-tur, spørgsmål og opgaver undervejs tilpasset det enkelte arrangement fx konferencens budskaber og indhold.

Mountain-bike
Tag en tur i Dyrehaven på Mountainbike eller cykelcross med instruktør, der underviser i køreteknik, tips & tricks – for alle niveauer.

Adventure-race
For grupper, der søger at teste sammenhold, samarbejde og styrke. Et udfordrende race, som kræver lidt mentale og fysiske kompetencer fra deltagernes side.

Orienteringsløb
En fælles gå-, løbe-, cykeltur bliver markant anderledes, når afvikles som orienteringsløb. Her kommer forskellige kompetencer i spil, og en gruppe skal arbejde sammen og udnytte disse for at få et god resultat.

KDY Teambuilding

Med havnen som nabo

KDY Event Sailing, der holder til i Skovshoved Havn, tilbyder sejladsaktiviteter, der kan indgå som en del af besøget eller som en mødeaktivitet.

Uanset om det er en del af et længerevarende forløb, eller blot et afbræk i en intensivt mødeprogram, er der mulighed for at komme ud og sejle med sejl. Det kan være en hyggelig tur langs Øresunds kyst med en lækker madkurv fra hotellets køkken – eller en intensiv kapsejlads op til 14 både og et deltagerantal fra 2 til 102 personer.

Som noget helt unikt kan KDY Event Saling også tilbyde mindre grupper VIP-Sejlads med de klassiske og smukke 12 meter både – en oplevelse for livet!

Picnic i dyrehaven

I godt vejr kan Skovshoved Hotel tilbyde et heldagsmøde med frokost i Dyrehaven. I cykler til Dyrehaven på hotellets cykler (vi har 10 stk.). Her mødes vi ved den røde låge og får udleveret luksus-picnickurve og tæpper. Kurvene indeholder frokost, drikkevarer efter aftale, kaffe/the samt kage. Turen kan også arrangeres i hestevogn eller bil.

Hestevogn

Tur med hestevogn

En afslappet og hyggelig oplevelse for teamet kan være en tur i hestevogn i Dyrehaven. Afhentning på hotellet og med plads op til 10 personer. Og turen kan jo supperes med picnickurv eller varme drikke i den kolde tid.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder og få et tilbud der passer ind i jeres mødeprogram.

KONTAKT OS
KONTAKT FOR TILBUD