MØDER MED

TEAMBUILDING

Er du på udkig efter en god teambuilding aktivitet?

Vi samarbejder med nogle af de allerbedste, når vi planlægger og udvikler teambuilding-events i hotellets fine omgivelser.
Vores samarbejdspartnere  er alle lokale firmaer, der ved, hvad der skal til lige fra udendørs aktiviteter, teambuilding, en social event eller
blot en god oplevelse i forbindelse med jeres møde.

Skovshoved Hotel har en unik beliggenhed blot 100 m fra Skovshoved Havn, badebro til et hop i Øresund og kun 2 km fra Dyrehaven.
Omgivelser der indbyder til en række aktiviteter.

Giv mødet et energiboost

Vi samarbejder med Running26, der leverer tilpasset og skræddersyede sports events, der ikke nødvendigvis kræver, at man hopper i træningstøjet. Det kan være alt fra en effektiv gå-, løbe-, cykel-, eller styrketræning under kyndig vejledning af en eller flere instruktører.

Foto-orientering
Et orienteringsløb (Cykel, gang, løb) hvor deltagerne forfor at finde poster, skal bevæge sig rundt på foto-opgaver.

GPS- RACE LOQUIZ
Her gælder det om at arbejde sammen og tænke hurtigt med gå-tur, spørgsmål og opgaver undervejs tilpasset det enkelte arrangement fx konferencens budskaber og indhold.

Mountain-bike
Tag en tur i Dyrehaven på Mountainbike eller cykelcross med instruktør, der underviser i køreteknik, tips & tricks – for alle niveauer.

Adventure-race
For grupper, der søger at teste sammenhold, samarbejde og styrke. Et udfordrende race, som kræver lidt mentale og fysiske kompetencer fra deltagernes side.

Orienteringsløb
En fælles gå-, løbe-, cykeltur bliver markant anderledes, når afvikles som orienteringsløb. Her kommer forskellige kompetencer i spil, og en gruppe skal arbejde sammen og udnytte disse for at få et god resultat.

KONTAKT FOR TILBUD

Det våde element

KDY Event Sailing, der holder til i Skovshoved Havn, tilbyder sejladsaktiviteter, der kan indgå som en del af besøget eller som en mødeaktivitet.
Uanset om det er en del af et længerevarende forløb, eller blot et afbræk i en intensivt mødeprogram, er der mulighed for at komme ud og sejle med sejl. Det kan være en hyggelig tur langs Øresunds kyst med en lækker madkurv fra hotellets køkken – eller en intensiv kapsejlads op til 14 både og et deltagerantal fra 2 til 102 personer.
Som noget helt unikt kan KDY Event Saling også tilbyde mindre grupper VIP-Sejlads med de klassiske og smukke 12 meter både – en oplevelse for livet!

KDY Teambuilding
KONTAKT FOR TILBUD

Tur med hestevogn

En afslappet og hyggelig oplevelse for teamet kan være en tur i hestevogn i Dyrehaven. Afhentning på hotellet og med plads op til 10 personer. Og turen kan jo supperes med picnickurv eller varme drikke i den kolde tid.

Hestevogn
KONTAKT FOR TILBUD

Picnic i dyrehaven

I godt vejr kan Skovshoved Hotel tilbyde et heldagsmøde med frokost i Dyrehaven. I cykler til Dyrehaven på hotellets cykler (vi har 10 stk.). Her mødes vi ved den røde låge og får udleveret luksus-picnickurve og tæpper. Kurvene indeholder frokost, drikkevarer efter aftale, kaffe/the samt kage. Turen kan også arrangeres i hestevogn eller bil.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder og få et tilbud der passer ind i jeres mødeprogram.

KONTAKT OS