Fordele med Small Danish Hotels

Small Danish Hotels gæsteklub

Skovshoved Hotel samarbejder med Small Danish Hotels, og vi er glade for at kunne tilbyde dig medlemsskab af Benefits, når du besøger os.

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på Skovshoved Hotel.
Du får også point på mere end 60 andre hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark. Det er selvfølgelig helt gratis at være medlem af Benefits, og som medlem får du automatisk de bedste tilbud via e-mail hver uge.

Læs mere om Benefits

Dine point kan du bruge som betaling eller delbetaling af nye hotelophold eller på skønne gaveartikler i Small Danish Hotels pointshop – du bestemmer selvfølgelig selv.

Du kan til enhver tid se din pointstatus, hvis du logger ind på din profilside på www.smalldanishhotels.dk

Gavekort fra Small Danish Hotel kan ikke indløses alene til middag i husets restaurant, men altid i forbindelse med et hotelophold.

Betal med Small Danish Hotels gavekort på Skovshoved Hotel

Har du et gavekort fra Small Danish Hotels, kan du bruge det som del- eller helbetaling af din regning på Skovshoved Hotel. Du kan også bruge gavekort i husets restaurant, Restaurant Skovshoved, i forbindelse med overnatning på Skovshoved Hotel. Ønsker du at benytte gavekort uden ophold, er det også muligt, men der fratrækkes et gebyr på 20% af gavekortets værdi.

Husk at oplyse gavekorts type ved bestilling og medbringe gavekortet, når du besøger os.