Skal du holde fest?

Skovshoved Hotel har gennem årene lagt rum til rigtig mange af livets skønne fester, bryllupper, konfirmationer, barnedåb og receptioner. Hotellet har flere skønne lokaler alt efter hvilken begivenhed eller fest, der skal markeres.

Så skal du holde bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en anden begivenhed, står restauranten klar til hjælpe med at planlægge og danne rammen for en vellykket fest. Restauranten har flere års erfaring med planlægning af fester og andre private arrangementer, og står klar til at hjælpe uanset anledning.

Bemærk at Skovshoved Hotel i januar 2023 byder velkommen til Restaurant Skovshoved.
Restaurant Skovshoved drives af Jerry Rasmussen, der med sin bornholmske opvækst serverer retter fra både det nordiske og europæiske køkken med stor fokus på lokale og økologiske råvarer. Jerry og resten af teamet står allerede nu klar til dit næste selskab.

Bryllup på det lille badehotel

Hotellet har 22 værelser der alle kan lejes til dit bryllup.

Hotellets værelser og vores hyggelige selskabslokaler ligger mellem de charmerende Skovserhuse på Strandvejen – tæt på skov, strand og Københavns centrum.

Kontakt receptionen for booking og priser på værelser.

Livets fester

Fødselsdage, konfirmation, jubilæer og datoer, hvor vi mindes. Nogle begivenheder i livet skiller sig ud –
også længe efter de har fundet sted.

Sammen vender vi idéer, muligheder og detaljer – fra budget, bordplan og maden på tallerkenen til blomsterne på bordet. Så det bliver lige nøjagtig den dag, I drømmer om.

Kontakt os, så arrangerer vi et møde, hvor vi kan snakke om jeres store dag.