Området omkring Skovshoved Hotel

Ren idyl og hyggelig stemning

Området omkring Skovshoved Hotel byder på et hav af muligheder.

Skovshoved Hotel er nemlig tæt på det hele: Skov, strand, havn, shopping – og ikke langt fra livlige København med alt lige fra museer, arkitektur, teater, musik og masser af shopping.

Skove og parker

Jægersborg Dyrehave, Charlottenlund Skov og Charlottenlund Slotspark

Kun få kilometer fra hotellet er Jægersborg Dyrehave, som er på UNESCO’s liste over kulturarve. Her findes bla. rådyr, der går frit omkring, Eremitageslottet, forlystelsesparken Bakken og Københavns Golfklub. Så hvad enten, det er en gå- løbe-, cykeltur eller et spil golf, der trækker, er Dyrehaven et besøg værd
Tæt på findes også Charlottenlund Skov og Charlottenlund Slotspark.

Badebro og badestrand

Skovshoved Havn, Charlottenlund Strandbad og Bellevue Strand

Hotellets unikke placering giver mulighed for at vælge mellem flere skønne lokationer for at hoppe en tur i bølgen blå. Overfor er badebroen, hvor man møder andre morgenfriske, der skal have en dukkert inden morgenmaden. Et par minutters gang er Skovshoved Havn med bla. nyrenoveret badebassin. Mod syd er Charlottenlund Strandbad, der byder på badeanstalt, strand og grønne arealer. Er du til sand mellem tæerne, er Bellevue Strand mod nord det rigtige sted med blødt sand, beachvolley og hyggelig strandcafé.

Seværdigheder & shopping

Der er mange muligheder for at gå på opdagelse i området. Oplev fx arktikten Arne Jakobsens mange smukke bygninger, som præger Skovshoved og omegn. I sommerperioden kan du besøge Danmarks ældste forlystelsespark, Bakken eller se den årlige Cirkusrevy. For børn og legesyge sjæle er Experimentarium i Hellerup (4 km) også et besøg værd.

Tæt på ligger Ordrupgaard Kunstmuseum, der både huser danske og franske kunstsamlinger, visionær arkitektur, Finn Juhls hus og en fantastisk skulpturhave. Nord for Skovshoved findes andre flere kendte museer, fx Karen Blixens Rungstedlund, Nivågaard Samlingen eller Louisiana Museum of Moden Art.
Området byder også på mange gode shoppingmuligheder, fx Jægersborg Alle, Ordrupvej eller Hellerup Strandvej. Her findes både tøj, sport, interiørbutikker og cafeer.

Endelig holder der mange lokale kunstnere til i Skovshoved og omegn, spørg i receptionen ved ankomst om åbningstider og adresser.

Seværdigheder i nærheden

Kontakt os i receptionen hvis I ønsker yderligere inspiration.

Bakken
3 km

Foto: Bakken

Dyrehaven
2 km

Foto: Kim Wyon

Experimentarium
3 km

Foto: Ekspermentarium

Den lille havfrue
7 km

Foto: Kim Wyon

Operahuset
10 km

Foto: Christian Geisnæs

Louisiana Museum of Modern Art
30 km

Foto: Louisiana

Tivoli
10 km

Foto: Kim Wyon

Kronborg Slot
40 km

Foto: Thomas Rahbek