Presse2018-04-17T21:40:24+00:00

VORES OMTALE

PRESSE

Her samler vi den nyeste omtale af Skovshoved Hotel . Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for information eller billeder af hotellet.

Før var Skovshoved Hotel synonymt med noget fint, og måske lidt gammeldags. I dag er der brasserie-lignende mad på tallerknerne, fredagsbarer og et skønt sammenrend af lokale og internationale gæster. Fordi man har lyttet til de lokales ønsker.

Dugene er stadig kridhvide og pletfrie, men du må gerne sætte dig til bords
iført jeans og sneakers.

– Lige fra starten indledte vi en dialog med de lokale om, hvordan de gerne ville have Skovshoved Hotel til at være, siger hotellets direktør, Pia Remillard. Headhuntet fra Helenekilde Badehotel for et år siden til at føre hotellet fra 166o med smuk beliggenhed på Strandvejen sikkert ind i fremtiden. Budskabet var klart: Der skulle ske noget nyt på det fine, gamle hotel. Især måtte det gerne være stedet at mødes, som det gerne måtte være det lokale hotel, man indlogerede både danske og udenlandske gæster på.

Læs mere

Skovshoved Hotel er midt i en spændende forvandling. Koncerter med danske kunstnere. Særlige gode gourmetmiddagstilbud og stedet at mødes om fredagen efter arbejde. Direktør Pia Remillard skaber ændringer med respekt for hotellets ånd.

Her bor hyggemotionister og seriøse ryttere godt

Efter en tur i sadlen kan man meget passende lade forkælelsen tage over. Skovshoved Hotel i Charlottenlund har hele pakken, hvis man vil bo stemningsfuldt og samtidig centralt for en tur langs Øresunds kyst. Og på hotellet har man udviklet et særligt cykelkoncept.

Mange er interesserede i at kombinere det aktive med det komfortable, når de tager på ferie. Det oplever hoteldirektør på Skovshoved Hotel i Charlottenlund Pia Remillard. Og interessen er stigende.

Læs mere

Skovshoved Hotel får ny direktør

Skovshoved Hotel har fået ny direktør.

Pia Remillard, som kommer fra Charlottenlund, hvor hun også bor, tiltrådte sit nye job for et par måneder siden, og hun har allerede indført en række nye tiltag – bl.a. fredagsbar, så ugen kan afsluttes med en drink, snacks og musik.

Første fredagsbar holdes den 6. maj kl. 17-19, hvor DJ Nicoline Toft underholder.

“Jeg glæder mig til at udbrede kendskabet til dette fantastiske sted, som allerede har et internationalt renommé som et hotel og mødested, der er både hipt og hyggeligt. En kombination, der ikke er helt let at finde”, siger Pia Remillard.

Blandt nyskabelserne er også Business Lunch og ‘Akustiske fredage’ med navne som Burhan G, Barbara Moleko og Mads Langer på programmet.

Pia Remillard kommer fra en stilling som direktør på Helenekilde Badehotel.

Læs mere her

Det hippe Skovshoved Hotel nord for København har foreløbig 22 værelser – og nu har det netop fået en ny, også hip, direktør.

Pia Elizabeth Remillard er ny adm. direktør på Skovshoved Hotel. Pia Remillard kommer fra Helenekilde Strandhotel i Tisvilde.

”Jeg glæder mig til at udbrede kendskabet til dette fantastiske sted, som allerede har et internationalt renommé som et hotel og mødested, der er både hipt og hyggeligt,” siger Pia Remillard, der allerede har indført en række nye tiltag på Skovshoved.

I sidste uge startede hun ny tradition; fredagsbar mellem kl. 17-19.

Pia Elizabeth Remillard nåede 12 år i Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen. Heraf de seneste som direktør for gruppens daværende flagskib, Phoenix Copenhage

Læs mere her

Vi ankommer til hotellet i gråt og regnfuldt vejr, men vejrets manglende charme gør ikke, at hotellet optræder mindre charmerede. Hotellets hvidkalkede facade, massive træterrasser og farverige verdensflag giver hotellet et eksklusivt men også et hyggeligt udtryk.

Kombinationen mellem æstetik og atmosfære ringer genklang indendørs, hvor dyrt skandinavisk design møder mønstret rokokopuder, romantiske lysestager og lyserøde blomster. Foruden den særprægede indretning, rettes blikket hurtigt mod de anerkendende tildelinger (recommended by Michelin, den danske spiseguide mm.) hotellet har fået.

I receptionen mødes vi med smil og gæstfrihed, hvorefter vi bliver vist frem til vores værelse. Vi føler os begge taget godt imod, og selvom hotellets rammer i forvejen har et familiært og hjemligt touch, er betjeningen ligeså sød og imødekommende.

Læs mere her

Skovshoved Hotel er i topform med Philippe Houdet bag gryderne.

Selv om Skovshoved Hotel i en menneskealder har været et af »reservatets« foretrukne fourageringssteder er det ikke til at komme udenom, at der har været lovlig meget gang i køkkensvingdøren de sidste ti års tid. Køkkencheferne er kommet og gået i et tempo, hvor det ikke altid har været muligt at følge med.

Vi modtog således med glæde – og håb om stabilitet – nyheden forleden om Philippe Houdets (tidligere chefkok og restauratør på den dengang michelinbestjernede Pierre André) entré i køkkenet og satte hurtigst muligt kursen mod Strandvejen. Umiddelbart ventede der dog lidt af en skuffelse:

Hotellet var fyldt til bristepunktet af hele to bryllupper og en større rund fødselsdag, så på trods af reservation kunne vi kun få bord i kroens inderste mørke lokale – ikke lige det, man går og drømmer om en dejlig sommeraften.

Vi nåede dog ikke at hænge med mulen ret længe, før hotellets overtjener tilbød os den indlysende løsning at dække op på terrassen, som er godt afskærmet for vind og vejr. Man kunne måske også have frygtet, at de mange selskaber kunne belaste køkkenet og sløve dets træfsikkerhed, men den tvivl blev hurtigt fejet af bordet, eftersom samtlige vores serveringer viste sig at være knivskarpe.

Kortet skelner ikke mellem for- og hovedretter, men er i tidens ånd bygget op med en stribe serveringer i halv hovedretsstørrelse til priser mellem 75 og 150 kr. Vi lagde ud med et par herligt sæsonbetonede numre: Jeg fik en læskende anretning af tre små fint saftige bagte hestemakrelfileter, placeret på en bund af brickdej med løgpuré, bagte tomater og en lille salat af frisée, merian og diverse andre krydderurter.

Læs mere her

Whiskey Bæltets bedste badehotel

I det mondæne område få meter fra Charlottenlund Fort og kun en gåtur til Bellevue Strand ligger det forholdsvis nyrenoverede badehotel, Skovshoved Hotel, hvor byens travle folk holder til, når de jobber i hovedstaden.

Læs mere her