Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

I samarbejde med The Danish Club vil vi gerne byde velkommen på Skovshoved Hotel til en ekslusiv tesmagning. Søndag den 7. april kl. 11.30.
Sammen med stifteren af det økologiske te firma Cocoon Tea Artisans Tina Hueg og Skovshoveds Hotel Manager Line Nadelmann.

Denne formiddags tesmagning er med fokus på de skønne aromaer og endeløse smagsvarianter, der er i den originale teplante. Hør også om teens vitaminer, mineraler og antioxidanter som den originale teplante Camellia Sinensis indeholder. Og sidst, men ikke mindst mærk teens helsende egenskaber og beroligende effekt. Vi glæder os til at forkæle jer.

I bydes velkommen af Skovshoveds Hotel Manager Line Nadelmann, som fortæller historien bag det gamle hotel beliggende midt i hyggelige Skovshoved.

Om Cocoon Tea Artisans:
Hos Cocoon Tea Artisans bruger de kun de bedste ingredienser for at forkæle både dig, din krop og dit sind. Derfor er teen altid økologisk certificeret og fri for de skadelige pesticider, der ofte er i konventionel te. Cocoon Tea Artisans følger Internationale studier om teplantens helsende fordele og anvender viden herfra til at udvikle teerne.

Se mere på www.cocoonteaartisans.com

Tilmelding skal ske til The Danish Club
Pris:

Klubmedlemmer: kr. 100,-

Ikke klubmedlemmer: kr. 200,-

Betales via mobilepay 22 94 41 55

Prisen inkluderer: Foredrag, tesmagning og kage

Vi glæder os til at byde jer velkommen.