Indlæser Begivenheder

Erann debuterede som soloartist i 2000 med albummet ”Still Believing”, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. I 2001 vandt han en Danish Music Award for Årets nye danske navn. I 2003 udsendte Erann albummet ”That’s the Way for Me” og blev udvalgt af Folkegaven 2004 til at skrive sangen “When You Hold Me” i anledning af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup. Erann samlede i 2012 en kavalkade af sange på et Greatest Hits album. Vi elsker hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham som en af de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme.

Oplev de store hits, Eranns soulfulde sange og smagsprøver på helt nye sange. Med en top-tunet stemme og i sit livs bedste form har Erann fundet tilbage til sine rå soulrødder.

Dørene åbnes kl. 18.30, hvor der serveres en 3-retters koncertmenu. Ca. kl. 21.30 går artisterne på scenen og spiller 2 x 45 min.

Transport & parkering: Er alle parkeringspladser ved hotellet optaget, kan man parkere ved Skovshoved Havn. Bus: Linie 23 går lige til hotellet.
Vedr. evt. allergener, kontakt restauranten.

Læs mere & book billet 

Nyd en overnatning på Skovshoved Hotel i forbindelse med koncerten.
Kontakt for bookning af ophold tlf. 39 64 00 28. eller e-mail: reception@skovshovedhotel.com