Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

DISK KLUB housed by Henrik Thierlein

Er du til solid POP fra Jackson Five, Grace Jones over Madonna til Pet Shop Boys?

Er der nogen der ved alt om udviklingen på hotel, restaurant – og attraktionsfronten i København & Nordsjælland, og som kender turismen indefra gennem mere end 25 år, så er det rådgiver i turisme, presse & gastronomi Mr. Copenhagen of all times Henrik Thierlein

Med sine over 20 år som international pressechef i Wonderful Copenhagen og før det på 3 markeder hos VisitDenmark ude i Europa, har han været med til at sætte et solidt aftryk på den internationale presses omtale af vores hovedstad det sidste kvarte århundrede.

Kig forbi Disk Klub til solid POP musik og onsdagssjusser i spejlkuglensskær og få råd og dåd til hvor du går hen med den du holder af, hvor dine udenlandske venner og forretningsforbindelser skal bo, eller hvor du skal opleve “smagen af København & Nordsjælland”.

Onsdag sænker vi lyset, tænder spejlkuglen, sætter cocktailglassene frem og byder inden for til Disk Klub på Skovshoved Hotel. Disk Klub er altid hosted af sjove, spændende og passionerede gæster, der står klar til at hoppe bag pulten og lade den lille DJ der gemmer sig i maven, fyrer op under dansegulvet.

Start aftenen i restauranten, der også disker op – med en lækker 4-retters DISK platte med hummus og hjemmelavet knækbrød, laksetartar med wasabicreme, hvidvinsdampede blåmuslinger og caesersalat med kylling til kr. 165,- per person. Bordbestilling anbefales bestille bord