Indlæser Begivenheder

Kom til gratis foredrag på Skovshoved Hotel med kunstner Per Hillo, der deler sin historie om at gå fra total nedsmeltning til at blive en anerkendt kunstner

I samarbejde med kunstner Per Hillo slår vi dørene op til et inspirerende foredrag, torsdag d. 7. november kl. 17.00.

Vi byder på en kop kaffe og et glas vin, mens du kan høre Pers historie og se nogle af Pers flotte værker. Foredraget varer i ca. 90 minutter.

Hør Per Hillo:
“Foredraget handler om min mentale nedsmeltning, hvordan jeg blev rask igen og hvordan det er lykkedes mig at leve af min kunst i mange år. Forvent ikke en lidelses historie.  Jeg prøver at fortælle med humor og livsglæde. Jeg begyndte jo at male mens jeg var indlagt på psykiatrisk hospital og fandt ud af at det gav ro i mine tanker enten at male eller at sove. Jeg fortæller bl.a. en masse ting, jeg gerne ville have vidst inden jeg gik ned med stress og angst.  Om hvordan tilgivelse tit fungerer meget bedre end tilladelse i forhold til markedsføring. Det første bl a til at jeg havde galleri på bedste plads i Illum i en lang periode. Om hvordan det er gået til, at jeg har lavet værker både til hendes majestæt dronningen og til kronprins Frederik. Og om hvordan det er gået til at jeg har udstillet i f eks Hong Kong, NYC og Cannes flere gange. Jeg besvarer meget gerne spørgsmål undervejs eller til sidst.”

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Per Hillo og Nancy Rosenkrands & Skovshoved Hotel

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig og skal ske ved at sende en e-mail til event@skovshovedhotel.com eller ringe på 39 64 00 28.