Indlæser Begivenheder
Denne event er passeret.

Det er ikke mindre end Gypsy Jazz i verdensklasse, når Skovshoved Hotel i samarbejde med Hot Club Denmark og Per Arnoldi præsenterer ’Masters of Gypsy Jazz’ – quintetten Dorado Schmitt All Star Quintet lørdag d. 16. marts kl. 18.30.

Quintetten er denne gang hentet til Danmark for at spille med Danmarks Radios Big Band d. 14. og 15. marts… men vi har lokket dem til en mere intim koncert i Skovshoved den følgende dag, d. 16. marts.

Der opstår en nærmest magisk stemning, og det er absolut det tætteste, man kommer en moderne udgave at Django Reinhardts fængslende musik. Den franske legendariske Gypsy Jazz guitarist, violinist og vokalist Dorado Schmitt har følge af sønnen Amati Schmitt, verdensklasseguitarist, samt rytmegruppen Francko Mehrstein, Gino Roman og vor ’egen’ Esben Strandvig.

Dorado Schmitt All Star Quintet har været flittige besøgende i Danmark i 10 år i træk, hvor de har spillet for fulde huse overalt. De har efterhånden skabt sig et solidt navn og fanbase i Danmark.

Så det er en unik mulighed for at møde quintetten under mere ’intime’ vilkår til jazzaften på Skovshoved Hotel med 3-retters jazzmenu og god stemning i det skønne festlokale i det hyggelige badehotel. Aftenens host er kunstner Per Arnoldi, der udover sin kunst, også er kendt for sin kærlighed til jazz, og ikke mindst jazzprogrammet ’Arnoldis Atelier’ i Radio Jazz.

[BOOK BILLET]