COVID-19

Seneste opdatering: 20. april 2021

Skovshoved Hotel er medlem af Horesta og følger både myndighedernes retningslinjer og følger Horestas “Safe to visit”.
Det betyder, at du som gæst kan føle dig tryg, når du besøger Skovshoved Hotel.

Vores personale er nøje instrueret i alle retningslinjer indenfor både hygiejne og alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19.

Husets restaurant, A Hereford Skovshoved er åben til frokost og middag for både både inde- og udendørs servering. (indendørs skal der vises corona pas samt ID).  Hotellet har åbent for morgenmad, overnatning, arbejdsværelse og møder.

Hvad skal du som gæst være særlig opmærksom på?

  • Du skal vise coronapas ved indendørs servering af mad og drikke
  • Du skal bære mundbind, når du går og står
  • Receptionen har åbent hver dag fra kl. 07.00 – 20.00. Check-in tidspunkt efter kl. 20.00 skal aftales.
  • Forsamlingsforbudet på 50 personer indendørs gælder for samlinger i restaurant og lounge. For møder og konferencer gælder andre regler.
  • Du skal selvfølgelig som gæst overholde myndighedernes retningslinjer, når du besøger os. Kom ikke, hvis du er syg, brug den opstillede håndsprit inden du går ind i vores hyggelige lokaler, og hold afstand til andre gæster og vores personale.

Hvad gør vi særligt på Skovshoved Hotel
Skovshoved Hotel følger alle retningslinjer og er et Safe-to-Visit hotel.
I disse tider er vi ekstra opmærksomme på rengøring og har indført særlige rengøringsprocedurer i alle opholdsrum, for samtlige overflader og hotelværelser.

Særligt om vores morgenmad:
Vores skønne morgenmad er 90% økologisk og er potionsanrettet og bordserveret i huset restaurant. Ønsker du morgenmaden som roomservice tillægges der et roomservice gebyr på kr. 50,-
Åbningstider for morgenmad:
Hverdage: kl. 07.00 – 10.00
Weekend: kl. 8.00 – 10.30

Særligt om vores møder og konferencelokaler:
Alle vores mødelokaler har vinduer, der kan åbnes og sikre udluftning. Alle lokaler er indrettede, så de overholder afstandskravene og der er håndsprit tilgængeligt i alle lokaler. Nyt, virtuelt udstyr er til rådighed, hvis der er deltagere, der ikke kan deltage fysisk på mødet.

Genåbningsplanen fra 6. maj betyder, at møder og konferencer må afholdes op til 1000 personer, dog skal gældende afstandskrav og coronapas overholdes. Vores lokaler er tilpasset efter disse gældende krav.

Reception:
Telefon: 39 64 00 28
E-mail: reception@skovshovedhotel.com

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et ‘Safe-to-visit’ hotel
Team Skovshoved Hotel