COVID-19

Seneste opdatering: 28. oktober 2020

Skovshoved Hotel er medlem af Horesta og følger både myndighedernes retningslinjer og følger Horestas “Safe to visit”.
Det betyder, at du som gæst kan føle dig tryg, når du besøger Skovshoved Hotel.

Vores personale er nøje instrueret i alle retningslinjer indenfor både hygiejne og alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19.

Hvad skal du som gæst være særlig opmærksom på?

  • Fra d.  29. oktober er mundbind påbudt på alle offentligt tilgængelige arealer. Det betyder, at du skal huske mundbind, når du besøger os som hotel- og mødegæst samt gæst i vores dejlige restaurant, A Hereford Beefstouw.
  • Restaurant og bar lukker alle dage kl. 22.00 og der vil ikke være udskænkning efter kl. 22.00.
  • Forsamlingsforbudet betyder, at man max  må samles 10 personer  i vores restaurant og lounge
  • Du skal selvfølgelig som gæst overholde myndighedernes retningslinjer, når du besøger os. Kom ikke, hvis du er syg, brug den opstillede håndsprit inden du går ind i vores hyggelige lokaler, og hold afstand til andre gæster og vores personale.

Hvad gør vi særligt på Skovshoved Hotel
Skovshoved Hotel følger alle retningslinjer og er et Safe-to-Visit.
I disse tider er vi ekstra opmærksomme på rengøring og har indført særlige skrappe procedurer i alle opholdsrum, samtlige overflader og hotelværelser.
I videst muligt omfang forsøges min. 48 timer mellem hver indcheckning på vores værelser.

Særligt om vores morgenmadsbuffet: Vores skønne morgenmad er 95% økologisk og serveres dels på buffet, dels ved bordet. De retter, der findes på buffetbordene er alle portionsanrettede. Buffetanretningerne er fordelt på flere borde og vores personale sikrer, at der max. er to gæster ad gangen ved buffeten.

Særligt om vores møder og konferencelokaler: Alle vores mødelokaler har vinduer, der kan åbnes og sikre udluftning. Alle lokaler er indrettede, så de overholder afstandskravene og der er håndsprit tilgængeligt i alle lokaler. Nyt, virtuelt udstyr er til rådighed, hvis der er deltagere, der ikke kan deltage fysisk på mødet. For møder med mere end 10 deltagere, gælder andre betingelser i fht placering og sidderetning. Vi følger alle disse betingelser.

Annulleringsbetingelser gældende for reservationer i 2020
COVID-situationen skaber stor usikkerhed for alle, men du skal stadig som gæst have lyst til at planlægge ophold og møder. Derfor har vi også lempet på vores annulleringsbetingelser.

Annullering af hotelophold 

  • 1-3 værelser: Du kan frit afbestille 1-3 hotelværelser inden kl. 18 dagen før planlagt ankomst. Afbud herefter afregnes med 50%. No-show afregnes dog med 100%.
  • 3 eller flere værelser gælder annulleringsbetingelser for møder & konferencer

Afbud skal altid ske skriftligt til e-mail: reception@skovshovedhotel.com

Annullering af møder & konferencer
Grundet tiderne og usikkerheden tilbyder vi følgende lempelige afbestillingsregler, der pt gælder for arrangementer booket i 2020.

• 15 dage før: Fri afbestilling (her er normalt 75%, der skal betales)
• 7-14 dage før: Arrangementet kan flyttes til anden dato indenfor 6 måneder, ellers betales 40% (normalt er det 75%)
• Under 7 dage: Hvis arrangementet flyttes til anden dato indenfor 6 måneder, betales 50%. Ellers betales 80% ved fuld aflysning (normalt er det 100%).

Skulle det være muligt, at sælge de annullerede faciliteter til tilsvarende arrangement til anden side, vil der naturligvis ikke blive faktureret annulleringsgebyr.

Annullering af et arrangement skal altid ske skriftligt til: reception@skovshovedhotel.com

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os
Reception:
Telefon: 39 64 00 28
E-mail: reception@skovshovedhotel.com

 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et ‘Safe-to-visit’ hotel
Team Skovshoved Hotel