OMRÅDET OMKRING SKOVSHOVED HOTEL

REN IDYL OG HYGGELIG STEMNING

Området omkring Skovshoved Hotel byder på et hav af muligheder.

Skovshoved Hotel er nemlig tæt på det hele: Skov, strand, havn, shopping – og ikke langt fra livlige København med alt lige fra museer, arkitektur, teater, musik og masser af shopping.

Se ophold
Køb gavekort

OPLEVELSER I OMRÅDET

Skove og parker
Kun få kilometer fra hotellet er Jægersborg Dyrehave, som er på UNESCO’s liste over kulturarve. Her findes bla. rådyr, der går frit omkring, Eremitageslottet, forlystelsesparken, Bakken og Københavns Golfklub. Så hvad enten, det er en gå- løbe-, cykeltur eller et spil golf, der trækker, er Dyrehaven et besøg værd
Tæt på findes også Charlottenlund Skov og Charlottenlund Slotspark.

Badebro og badestrand
Hotellets unikke placering giver mulighed for at vælge mellem flere skønne lokationer for at hoppe en tur i bølgen blå. Overfor er badebroen, hvor man møder andre morgenfriske, der skal have en dukkert inden morgenmaden. Et par minutters gang er Skovshoved Havn med bla. nyrenoveret badebassin. Mod syd er Charlottenlund Strandbad, der byder på badeanstalt, strand og grønne arealer. Er du til sand mellem tæerne, er Bellevue Strand mod nord det rigtige sted med blødt sand, beachvolley og hyggelig strandcafé.

Seværdigheder & Shopping
Der er mange muligheder for at gå på opdagelse i området. Oplev fx arktikten Arne Jakobsens mange smukke bygninger, som præger Skovshoved og omegn. I sommerperioden kan du besøge Danmarks ældste forlystelsespark, Bakken eller se den årlige Cirkusrevy. For børn og legesyge sjæle er Experimentarium i Hellerup (4 km) også et besøg værd.

Nord for Skovshoved findes flere kendte museer, fx Karen Blixens Rungstedlund, Nivågaard Samlingen eller Louisiana Museum of Moden Art.
Området byder også på mange gode shoppingmuligheder, fx Jægersborg Alle, Ordrupvej eller Hellerup strandvej. Her findes både tøj, sport, interiørbutikker og cafeer.

Endelig holder der mange lokale kunstnere til i Skovshoved og omegn, spørg i receptionen ved ankomst om åbningstider og adresser.