Anmeldelser 2018-04-17T21:40:26+00:00

DET SIGER

GÆSTERNE

Vi bliver så glade, når vores gæster tager sig tid til, at skrive til os om deres oplevelser på Skovshoved Hotel. Her er blot et lille udpluk af anmeldelser fra arrangementer i huset som konferencer, selskaber, hotelovernatninger og meget mere.

Vi er netop blevet busset dør til dør med 1 A efter en herlig aften i jeres restaurant.

Jeg/ vi kan ikke finde noget, herinde i byen, der har den gode lyd og mad og den samme varme stemning.

Mange tak for en generøs invitation, som vi, med hjælp fra den søde betjening, udnyttede skamløst.

Vi ses derude en dag,

Mange tak og venlig hilsen.

Også fra Christiane, hvis fødselsdag således blev både eksotisk og fejret behørigt.

..

Per…

Hotellet ligger uden for byen, men tæt ved havet og i en af ​​de smukkeste områder i København. Simpelt men smart. Værelserne er små, men hyggelige, mødelokalerne er afslappende. Fremragende morgenmad. Selvfølgelig dyrt, men i de gennemsnitlige byen priser. Spis KRO (i samme bygning). Jeg vil være tilbage.

Kære Julie

Tusinde tak for din email – jeg har været lagt ned af et større arrangement her i huset nogle dage, derfor det sene svar

Jeg har udelukkende hørt glæde og tilfredshed med seminaret, vi gennemførte hos jer – og i forhold til bestilling og planlægning har alt jo fungeret perfekt – trods den korte tidshorisont – og i højt humør og positiv ånd.

Så det har – som altid – været en fornøjelse.

Jeg håber, at jeg igen får mulighed for at få arrangementer planlagt hos jer.

Mange hilsner og god weekend,

Pernille

Et fantastisk skønt hotel. Dejlig beliggenhed. Smilende og hjælpsomme medarbejdere

Booket via telefon hos Bjarne, fik suite I sæson ophold. Flot service og god modtagelse, meget hyggeligt hotel.

Avslappet, nydelig mat og fantastisk atmosfere.

  1. P.Y.Pressemøde v/XXX

Hej Julie,

Jeg ville blot sige tak for en dejlig dag på Skovshoved Hotel forleden – dejlig service og dejlig frokost.

PY var meget imponeret over jeres hyggelige hotel og håber at hun får mulighed for at bo hos jer næste gang hun kommer til landet J

Fortsat rigtig god dag

Bedste hilsner,

Felicia

Dejlig mad, dejlig stemning

God mad, fin service, og et fint vinkort. Hyggeligt sted med uformel stemning, måske lidt for meget støj i lokalet

Vi holdt bryllup for 32 gæster hos jer. Alt forløb over al forventning og evt. småproblemer blev løst effektivt og hurtigt. Omgivelser, betjening og atmosfære var fortræffelige.

Bryllup på Skovshoved Hotel

Vi holdte vores bryllup på Skovshoved Hotel d. 3.06.2017, og det var intet mindre end fantastisk!
Vi havde booket stedet næsten 1½ år i forvejen, og i den forbindelse havde vi Julie som kontaktperson, som hele vejen igennem har været fantastisk.
Hun har været hurtig til at svare på de mindste spørgsmål, og har været yderst hjælpsom med alle vores idéer og ønsker.
Lokalet var pyntet så flot, og maden var simpelthen så lækker!
Alle vores gæster har efterfølgende rost stedet til skyerne, lige fra omgivelserne, maden, vinen, personalet og de fine værelser.
Vi har spist i deres hyggelige restaurant op til flere gange, og hver gang har det været simpelthen SÅ lækkert.
Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Skovshoved Hotel, og skal vi holde fest igen, så er Skovshoved Hotel helt klart stedet vi vil vælge.
Tak til Skovshoved Hotel for et fantastisk bryllup!

Restaurant Skovshoved – Find sommeridyllen nord for København

Det er tirsdag og kalenderen siger sommer, da min medspiser og jeg drager mod Skovshoved Hotel og Restaurant for at spise middag.
Skovshoved Hotel og Restaurant ligger på Strandvejen omgivet af skøn natur, små bindingsværkshuse og kun et stenkast fra både strand og skov.
Det lille badehotel, der kun huser 22 værelser har ligget på Strandvejen siden 1960. Dengang var Skovshoved et lille landligt fiskeleje, men sammen med at København voksede, blev Skovshoved også mere og mere attraktiv I 2003 overtog Ivan og Tofa Nadelmann badehotellet, der også ejer det i dag.

Læs mere her

Kære Julie,

Tak for din mail 🙂

Vi kan ikke være mere lykkelige end vi er lige nu – alle vores gæster incl. os selv havde en HELT FANTASTISK AFTEN / NAT , der var INTET der ikke fungere. Vi var i de mest fantastiske omgivelser, maden  og vinene var super fine, og sjældent har vi hygget os så meget.

Jeg ved igennem alle gæsterne,  at i nu har fået mindst 35 ambassadører der taler varm om jeres sted og ikke mindst jeres proffe måde at være på.

SÅ en kæmpe tak fra Lars og jeg – og især til dig ( som reagerede med det samme , da vi var ” panik ” ) Vi anmelder jer også i weekenden på Trust pilot med samme rosende ord <3

Hilsen Lars og Annette Jensen

Det var et super godt arrangement – alle var glade.
·         Maden var skøn – I imødekom alle ønsker og var endda omstillingsparate da vi havde glemt at en i selskabet ikke spiser kød.
·         Vinen var dejlig og I var super gode til at hjælpe os med en god løsning i denne sammenhæng.
·         Baren fungerede perfekt

Det er en fornøjelse at holde arrangementer hos Jer. I er alle dig selv i den grad inklusive super søde og service orienterede. Man får virkelig lyst til at booke igen.

Tusind tak for alt!

Mange hilsner

Pauline

Informal yet high quality. Friendly yet not intrusive.

Trevligt, mysigt hotell med charm på bra läge. Personligt hotell, där de känner igen en när man ätervänder.

Winner – look no further…

The single most charming (friendly and accommodating ) boutique hotel I’ve ever stayed at – on this side of the Atlantic. (The Griswold inn in Essex Ct – holds the record in the States:).

The 3rd floor corner room #26 receives the most amazing bouquet of colors throughout the day into sunset. I also had the benefit of several clear evenings with a full moon.

Enjoying wine on your own private balcony or simply sitting at the desk from inside (desk slightly repositioned of course so that I’m staring out at the gorgeous water views of the Oresund and the sailboats coming in) as I work.

The charming, hospitable and friendly staff won my heart as they explained I was visiting during the slow season and went above and beyond to make sure I had everything I wanted.

And on top of that – you have 3 different eating/dining / drinking environments to chose from: their own restaurant (fantastic breakfast) the crow pub with a pool table next door and even a take out gourmet food spot – all under the same roof.

Simply put… park yourself here, grab a bike and pedal in either direction to explore and then return to your oasis of charming, warm and friendly solitude.

Yes … I found my Hygge.:)

Delikat!!!

Dining week er en fin opfindelse!
Skøn gourmet middag med tre velsmagende retter serveret af meget kyndige mennesker. Tre retter, der var fint afstemt i smag og kvantitet, så fornemmelsen efter måltidet var fin.

Mere perfekt kan det ikke blive

Over forventning. Fantastisk mad, super betjening uden at være for højtidelig, kan absolut anbefales

Kære Skovshoved Hotel

Tusind tak til alle for hjælpen og en fantastisk aften, i forbindelse med vores bryllup den 30. april 2016.

Vi ønskede os et bryllup, hvor vi kunne være tilstede med vores gæster og ikke skulle lave noget selv. Uden bekymringer om alt det praktiske. Det fik vi helt som vi ønskede os – og alle der arbejdede den aften, skal have tak for det store engagement, som gjorde det blev en uforglemmelig aften. Hele dagen forløb fuldstændig som planlagt.

Alle tjenere var smilende, servicemindet og super opmærksomme på når folk manglede noget. Selvom vi var 82 mennesker, fik alle mad næsten samtidigt.Der var altid vin i glassene og de ydede en fantastisk service.

Maden var helt perfekt! 4 super gode retter, perfekt tilberedt og smukt anrettet. Det var bare smagsfuldt, mørt og tak til køkkenet for at så mange mennesker fik mad samtidigt og alt klappede. 82 perfekt medium stegte bøffer på samme tid, det er bare sublimt. Vinen passede super godt til maden.

Cocktailbaren fungerede også helt som vi havde tænkt. Rigtig gode cocktails og mange at vælge imellem. Det var nogle festlige fyre, der også var med til at skabe god stemning i baren og på dansegulvet.

Eftersom der var godt gang i den, på det tidspunkt vi havde aftalt at slutte, ville vi gerne forlænge med en time. Det blev bare taget med et smil, der blev lagt en ny plan og vi festede bare videre.

Brunchen søndag morgen var også bare helt perfekt. Vi er bare super glade for hyggelige lokaler, værelser, mad, service og den store indsats alt personale ydede.

Stort tak til alle for en perfekt dag, vi vil varmt anbefale Skovshoved Hotel til andre der skal holde bryllup.

Stort kram til alle
Josephine og Tue

Kære Marie

Vi havde en rigtig god barnedåb for Dagmar i søndags!!! Og en meget stor del af det skyldes dig og Skovshoved Hotel!

Vi har været meget tilfredse med jeres professionelle og servicemindede håndtering af hele forløbet. Du har hele tiden fulgt op på vores henvendelser, og vi har gennem hele forløbet følt, at det var os og vores arrangement, der var i centrum. Så helt generelt en meget positiv og professionel oplevelse. Lokalet passede perfekt til netop vores arrangement med de mange børn, og det var meget positivt at fornemme på dig, at det var helt ok, at man også brugte området nedenfor trappen til ophold m.m. Vi var også glade for at man kunne have “legeafdeling” ved sofaerne. Bordækningen var flot og alle bordkort lagt korrekt. Og meget fint at have mulighed for at medbringe egne blomster. Det var også rigtig pænt af jer at lægge papir og tuscher frem på børnebordene, selvom vi var mange der syntes, at det var synd for dugene. Vi forsøgte hurtigt at udskifte dem med vores egne medbragte farveblyanter inden der blev tegnet for meget på dugene 🙂

Du må også rette en stor tak til den italienske kok/tjener og serveringspigen, der virkelig var behagelige og gjorde deres ypperste for, at vi havde en rigtig god dag. Man kunne igen mærke professionalismen og fornemmede, at de satte en ære i at ordne alt det praktiske, så vi blot kunne nyde gæsterne og dagen. Bare sådan nogle små ting som at de uopfordret kom og samlede alt gavepapiret sammen, og at blomsterne da vi skulle gå var pakket pænt ned i den kasse de var kommet i osv osv…

Maden var dejlig, og der blev løbende fyldt op så man aldrig stod og gloede på en halvtom buffet. Mange af gæsterne har også kommenteret positivt på både mad og lokale!

Eneste minus (udover at det hele ikke varede længere :-)) var, at jeg personligt ikke var vild med Cava’en – men det kan jo være en smags sag…

Alt i alt et 100% vellykket arrangement hvor vi virkelig har haft følelsen af at her har man med professionelle at gøre, som rent faktisk er lydhøre overfor kundernes ønsker og behov og gør deres yderste for at imødekomme det!!! Og virkelig rart at der ikke var sat et “sluttidspunkt”, hvilket gjorde at man selv kunne afrunde det hele, når det var passende.

Vi kommer med stor sandsynlighed igen! 🙂
Bedste hilsner Josefine og Bo

Meget hyggelig og atmosfærefyldt stemning. Sødt og venligt personale.

SE FLERE ANMELDELSER

RESTAURANTEN

HOTELLET

 

KONTAKT OS