Anmeldelser 2017-03-20T15:24:27+00:00

DET SIGER

GÆSTERNE

Vi bliver så glade, når vores gæster tager sig tid til, at skrive til os om deres oplevelser på Skovshoved Hotel. Her er blot et lille udpluk af anmeldelser fra arrangementer i huset som konferencer, selskaber, hotelovernatninger og meget mere.

Kære Marie

Vi havde en rigtig god barnedåb for Dagmar i søndags!!! Og en meget stor del af det skyldes dig og Skovshoved Hotel!

Vi har været meget tilfredse med jeres professionelle og servicemindede håndtering af hele forløbet. Du har hele tiden fulgt op på vores henvendelser, og vi har gennem hele forløbet følt, at det var os og vores arrangement, der var i centrum. Så helt generelt en meget positiv og professionel oplevelse. Lokalet passede perfekt til netop vores arrangement med de mange børn, og det var meget positivt at fornemme på dig, at det var helt ok, at man også brugte området nedenfor trappen til ophold m.m. Vi var også glade for at man kunne have “legeafdeling” ved sofaerne. Bordækningen var flot og alle bordkort lagt korrekt. Og meget fint at have mulighed for at medbringe egne blomster. Det var også rigtig pænt af jer at lægge papir og tuscher frem på børnebordene, selvom vi var mange der syntes, at det var synd for dugene. Vi forsøgte hurtigt at udskifte dem med vores egne medbragte farveblyanter inden der blev tegnet for meget på dugene 🙂

Du må også rette en stor tak til den italienske kok/tjener og serveringspigen, der virkelig var behagelige og gjorde deres ypperste for, at vi havde en rigtig god dag. Man kunne igen mærke professionalismen og fornemmede, at de satte en ære i at ordne alt det praktiske, så vi blot kunne nyde gæsterne og dagen. Bare sådan nogle små ting som at de uopfordret kom og samlede alt gavepapiret sammen, og at blomsterne da vi skulle gå var pakket pænt ned i den kasse de var kommet i osv osv…

Maden var dejlig, og der blev løbende fyldt op så man aldrig stod og gloede på en halvtom buffet. Mange af gæsterne har også kommenteret positivt på både mad og lokale!

Eneste minus (udover at det hele ikke varede længere :-)) var, at jeg personligt ikke var vild med Cava’en – men det kan jo være en smags sag…

Alt i alt et 100% vellykket arrangement hvor vi virkelig har haft følelsen af at her har man med professionelle at gøre, som rent faktisk er lydhøre overfor kundernes ønsker og behov og gør deres yderste for at imødekomme det!!! Og virkelig rart at der ikke var sat et “sluttidspunkt”, hvilket gjorde at man selv kunne afrunde det hele, når det var passende.

Vi kommer med stor sandsynlighed igen! 🙂
Bedste hilsner Josefine og Bo

Kære Skovshoved Hotel

Tusind tak til alle for hjælpen og en fantastisk aften, i forbindelse med vores bryllup den 30. april 2016.

Vi ønskede os et bryllup, hvor vi kunne være tilstede med vores gæster og ikke skulle lave noget selv. Uden bekymringer om alt det praktiske. Det fik vi helt som vi ønskede os – og alle der arbejdede den aften, skal have tak for det store engagement, som gjorde det blev en uforglemmelig aften. Hele dagen forløb fuldstændig som planlagt.

Alle tjenere var smilende, servicemindet og super opmærksomme på når folk manglede noget. Selvom vi var 82 mennesker, fik alle mad næsten samtidigt.Der var altid vin i glassene og de ydede en fantastisk service.

Maden var helt perfekt! 4 super gode retter, perfekt tilberedt og smukt anrettet. Det var bare smagsfuldt, mørt og tak til køkkenet for at så mange mennesker fik mad samtidigt og alt klappede. 82 perfekt medium stegte bøffer på samme tid, det er bare sublimt. Vinen passede super godt til maden.

Cocktailbaren fungerede også helt som vi havde tænkt. Rigtig gode cocktails og mange at vælge imellem. Det var nogle festlige fyre, der også var med til at skabe god stemning i baren og på dansegulvet.

Eftersom der var godt gang i den, på det tidspunkt vi havde aftalt at slutte, ville vi gerne forlænge med en time. Det blev bare taget med et smil, der blev lagt en ny plan og vi festede bare videre.

Brunchen søndag morgen var også bare helt perfekt. Vi er bare super glade for hyggelige lokaler, værelser, mad, service og den store indsats alt personale ydede.

Stort tak til alle for en perfekt dag, vi vil varmt anbefale Skovshoved Hotel til andre der skal holde bryllup.

Stort kram til alle
Josephine og Tue

Over forventning. Fantastisk mad, super betjening uden at være for højtidelig, kan absolut anbefales 👍

Delikat!!!

Dining week er en fin opfindelse!
Skøn gourmet middag med tre velsmagende retter serveret af meget kyndige mennesker. Tre retter, der var fint afstemt i smag og kvantitet, så fornemmelsen efter måltidet var fin.

Winner – look no further…

The single most charming (friendly and accommodating ) boutique hotel I’ve ever stayed at – on this side of the Atlantic. (The Griswold inn in Essex Ct – holds the record in the States:).

The 3rd floor corner room #26 receives the most amazing bouquet of colors throughout the day into sunset. I also had the benefit of several clear evenings with a full moon.

Enjoying wine on your own private balcony or simply sitting at the desk from inside (desk slightly repositioned of course so that I’m staring out at the gorgeous water views of the Oresund and the sailboats coming in) as I work.

The charming, hospitable and friendly staff won my heart as they explained I was visiting during the slow season and went above and beyond to make sure I had everything I wanted.

And on top of that – you have 3 different eating/dining / drinking environments to chose from: their own restaurant (fantastic breakfast) the crow pub with a pool table next door and even a take out gourmet food spot – all under the same roof.

Simply put… park yourself here, grab a bike and pedal in either direction to explore and then return to your oasis of charming, warm and friendly solitude.

Yes … I found my Hygge.:)

Trevligt, mysigt hotell med charm på bra läge. Personligt hotell, där de känner igen en när man ätervänder.

Informal yet high quality. Friendly yet not intrusive.

This will be my favorite hotel in that area… looking forward to the summer for a swim!

 

KONTAKT OS