Teambuilding 2016-12-29T10:16:05+00:00

MØDER MED

TEAMBUILDING

Vi samarbejder med nogle af de allerbedste, når vi planlægger og udvikler teambuilding-events i hotellets fine omgivelser.

The Creative Challenge

The Creative Challenge er et mobilt spil, hvor I som hold skal bevæge jer rundt i området omkring Skovshoved Hotel og løse en række opgaver. I får hver især uddelt en mobil, som indeholder spillet, og som taler sammen med databasen, der styrer jeres spil undervejs. Læs om denne spændende udfordring til dine kollegaer, medarbejder eller venner.

Kontakt os på reception@skovshovedhotel.com eller tlf. 3964 0028 for nærmere information.

Sejltur på Øresund

Skovshoved Hotel samarbejder med Danish Schooner Charter i Helsingør, der har mere end 50 sejlskibe. Vi giver jer muligheden for at holde møde på fastlandet, for derefter at spadsere 100 meter til Skovshoved Havn, hvor et smukt træskib ligger til kaj. Sejlturen kan indeholde en fisketur, sightseeing, frokost eller middag og arrangeres som tema-tur. Prisen afhænger af deltagerantal og arrangementets indhold.

Picnic i dyrehaven

I godt vejr kan Skovshoved Hotel tilbyde et heldagsmøde med frokost i Dyrehaven. I cykler til Dyrehaven på hotellets Kronan-cykler (vi har 6 stk.) eller på vores nye el-cykler. Her mødes vi ved den røde låge og får udleveret luksus-picnickurve og tæpper. Kurvene indeholder frokost, drikkevarer efter aftale, kaffe/the samt kage. Turen kan også arrangeres i hestevogn eller bil.

Midgaard Event

Skovshoved Hotel arbejder sammen med Midgaard Event, som leverer events med fokus på fællesskab, uanset om det er mellem medarbejdere, leverandører og kunder eller jer, der blot vil have en god oplevelse sammen. Eventen er en kombination af teamwork og storytelling, som motiverer og involverer – og hvor I er hovedpersonerne.

Kontakt os på reception@skovshovedhotel.com eller tlf. 3964 0028 for nærmere information.

KONTAKT OS